Workshops

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of een leuk idee voor een vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een workshop sieraden maken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en maak een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een sieraden workshop? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan bij ons in de winkel of telefonisch op 0318-653330.

Er zijn ook nog vele andere andere workshops die je bij ons kan volgen zoals breien, haken, borduren, werken met foam, Groenlands kralenwerk en paverpol. Zelfs over 'vergeten' handwerken als tapisserie, ajourwerk, appliceren, kralen breien en kralen haken kun je een workshop volgen.

De kosten voor een workshop vanaf 3 personen zijn €7,50 per persoon, exclusief de te gebruiken materialen. Voor kinderfeestjes (vanaf ongeveer 8 jaar) zijn de prijzen in overleg.

Een workshop duurt tussen de 2 tot 3 uur en is inclusief koffie en thee.

Workshops worden in overleg gegeven, zowel 's morgens, 's middags als 's avonds.

Wij beschikken over een eigen workshop ruimte (Bospoort 5, Ede). In overleg kan een workshop ook op andere lokaties worden verzorgd.

Bel 0318-653330 of mail naar info@kralenpost.nl en vraag naar alle mogelijkheden.

Impressie