Algemene voorwaarden

Bestelmogelijkheden

U kunt uw bestelling via de webwinkel maar ook telefonisch, per email of per brief. Vergeet niet uw naam, adres en eventueel uw klantcode te vermelden. Wij streven ernaar alles zo snel mogelijk te versturen, gewoonlijk binnen 2 tot 4 werkdagen. Dit houdt in dat als u zonder tegenbericht uw bestelling na een week nog niet heeft ontvangen er mogelijk iets fout is gegaan. U kunt dan informeren naar uw bestelling.

Verzendkosten

Onze webwinkel is niet in staat om de verzendkosten vooraf te berekenen omdat deze afhankelijk zijn van gewicht en grootte van de bestelde artikelen. Zie hiervoor links onderaan bij Speciaal "Verzendkosten".

Betalingsmogelijkheden

Nieuwe klanten met vooruitbetaling per Ideal of bank: U ontvangt per email de factuur en de betaallink om deze te betalen. De bestelling staat dan klaar om verstuurd te worden en na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verstuurd. De betaling dient binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn.

U bent al klant en betaald per Ideal of bank: U ontvangt per email de factuur en de betaallink om deze te betalen.
De bestelling staat dan klaar om verstuurd te worden en na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verstuurd.
De betaling dient binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn.

Doorlopende machtiging: Bij de doorlopende machtiging machtigt u KRALENPOST het bedrag van uw bestelling van uw bank- of girorekening af te schrijven. De afschrijving gebeurt nadat de bestelling aan u is verstuurd.
Wilt u een doorlopende machtiging afgeven, vermeldt dit dan samen met uw IBANbank- of gironummer bij opmerkingen van uw bestelling.

Retour sturen goederen

Indien u iets wilt retourneren dient u binnen 14 dagen na de factuurdatum TELEFONISCH contact met ons op te nemen. Retourzendingen dienen verder binnen 14 dagen na dit contact goed verpakt en voldoende gefrankeerd, ongebruikt en in originele verpakking, bij ons binnen te zijn voorzien van uw naam, adres en het factuurnummer. Opruimingsartikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden geweigerd. Retourgezonden artikelen worden verrekend met uw volgende bestelling, trek dus NIET zelf de retourgezonden artikelen van het faktuurbedrag af.

Ons telefoonnummer is 0318-653330. In uitzonderlijke gevallen kan in overleg tussen de afnemer en Kralenpost van het voorgaande worden afgeweken.